Karen Ellen Husted

Fødselsdag 5. Juni 1922 Dødsdag 7. August 2015

Karen Ellen Husted døde fredag den 7. august 2015 ca. 22.30 på Næstved sygehus. Karen blev født en sommerdag, 5. juni 1922, og blev 93 år gammel. Et liv er lagt til hvile. Et liv der var fyldt med omsorg for hendes nærmeste. Ikke kun for hendes nærmeste, men også alle de patienter, hun har hjulpet med deres smerter som fysioterapeut og hendes medsøskende i kirken, som hun elskede at være en del af. Ellens mor var fra Lolland. Selv blev hun født i Vendsyssel. Hun talte ofte om sin barndom i Østervrå, hvor hendes far var tømrer. Under krigen boede familien på Alfred Cristensensvej i Nærum, mens Ellens far arbejdede i snedkeriet på Skodsborg, hvor Ellen sidenhen læste til fysioterapeut. Hun blev gift i 1952 (i Nærum området) med sin første mand, landmand Sigvald Falck Petersen. Derefter flyttede de til Ribe, hvor hun drev en fysioterapiklinik. Hendes anden mand, Ingemann Marius Husted, døde i 2004.

Karen levede flere år på Søndervang Plejecenter, hvor hun også havde sin gang i kirken, selv om helbredet til tider ikke var så godt. Ellen var selv glad for børn, men fik ingen selv. Hendes udstråling har for altid sat sit præg på de mennesker, hun kom i kontakt med gennem hendes lange liv.

Ellen døde i troen på sin Frelser, som hun altid så frem til at møde, den dag Han kalder hende tilbage fra støvet. Mindestunden blev afholdt i Faxe Adventistkirke, og hun blev begravet på Juelsminde Kirkegård.

Fred være med Karen Ellen Husteds minde!

Jan-Gunnar Wold