Elly Olsen

Fødselsdag 12. Januar 1924 Dødsdag 16. Januar 2016

Sabbats middag den 16. januar 2016 sov Elly Olsen stille ind på Solbakken. Elly blev født i Klintrup, Røgen Sogn, den 12 januar 1924. Hun var den ældste af fire børn. Som barn kom hun med sin mor til sabbatsskole og gudstjeneste i Thorsø menighed. Da skolen var endt, kom hun ud at tjene. 18 år gammel kom hun på Skodsborg Badesanatorium og uddannede sig som fysioterapeut. I tiden som fulgte, var hun ansat som bibelarbejder. Her virkede hun bl.a i Vejle og Odense. Hun mødte Ingemann Olsen, som hun blev gift med i 1956 og boede i Nærum. Senere flyttede de til Roskilde. Her blev familien forøget med Steen.

De var en vinter på Newbold for derefter igen at fortsætte virket på Dansk Bogforlag. Så blev familien forøget med Ole, og medens drengene var små, var Elly hjemmegående. 

I Odense genoptog Elly sit fag og arbejdede forskellige steder, indtil hun sluttede i 1991. 

I 2009 var Elly ikke så frisk længere, og sammen med sin mand flyttede de derfor til Solbakken, men allerede efter 2ó år mistede hun Ingemann. Herefter blev Elly dårligere.

Sådan som vi kendte Elly, var hun altid omsorgsfuld, venlig og gæstfri – altid rede til at række en hjælpende hånd. Hun var en samvittighedsfuld kristen. Hun levede sin tro og overbevisning. 

Nu hviler hun indtil Frelseren kommer og kalder hende til sig på den store Opstandelsesdag.

Vi lyser fred over Elly Olsens minde.

John Pedersen