Karl Erik Raundahl

Fødselsdag 2. Juli 1926 Dødsdag 29. Januar 2016

Fredag d. 29. januar sov Karl Erik Raundahl stille ind på Blichergaarden i Viborg efter længere tids sygdom. 

Karl Erik Raundahl var landmand hele sit liv. Han blev født i Udbyneder Sogn d. 2. juli 1926. Godt 3 år gammel kom han som plejebarn til gårdejer Alfred Laursen, Loldrupgård ved Viborg. Han var en bevågen og kvik dreng og lærte snart en masse om landbruget.

Hans gode karakter kunne ses i hverdagen, og han kan beskrives som ærligheden selv, bundreel. Han var trofast og svigtede ikke sine løfter. 

Ved en fest for ca. 70 år siden mødte han Grethe, som blev kvinden i hans liv. De boede siden på Loldrupgård. Det blev til 63 års ægteskab i et trofast venskabs- og kærlighedsforhold. To børn fik de – Susanne og Jan – som var dem til stor glæde. 

Karl Erik og Grethe var meget gæstfrie og tog sig ofte af de oversete. Desværre blev Karl Erik syg for ca. 5 år siden. Grethe plejede ham i hjemmet, men de sidste to år var han på Blichergården. Grethe var ved hans side så meget som hun kunne, indtil Karl Erik stille sov ind.

Vi vil savne Karl Erik og vores tanker går til Grethe, Susanne og Jan og deres familier, som har mistet en god, hyggelig og kærlig mand og far. 

Nu hviler han indtil Frelseren kommer og kalder ham til sig på den store Opstandelsesdag.

Vi lyser fred over Karl Erik Raundahls minde.

John Pedersen