Louis Nielsen

Fødselsdag 24. Juni 1924 Dødsdag 11. Februar 2016

Torsdag aften den 11. februar sov Louis Nielsen stille ind. Han blev født den 24. juli 1924 og blev godt 91 år gammel.

Det var en sorgens dag for Ruth, hans hustru, og børnene Jan, Anitta, Arne og Frank at miste sin mand og deres far. Selv alderen taget i betragtning kom døden pludselig og uventet. Hjertet sagde stop, og Louis sov stille ind i troen på sin Frelser. 

Hans liv var et liv i tjeneste for Gud. Han begyndte som prædikant i Roskilde, derefter Lolland og Falster nogle år. Louis har altid set uddannelse som meget vigtig. Louis og Ruth rejste derfor til USA i 1952 for at tage mere uddannelse. Efter nogle år fik Louis en B.D., og derefter et kald som bibellærer i Afrika, som han sagde ja til. Louis blev meget glad for Afrika og at arbejde der. Men så ønskede han at uddanne sig yderligere og tog tilbage til USA og endte med en doktorgrad. Senere vendte han tilbage til Danmark i nogle år som præst på Skodsborg, på Bornholm, i København, men hans hjerte brændte endnu engang for Afrika, og derfor rejste Louis og Ruth ud, denne gang til Uganda. Her blev Louis resten af sit arbejdsliv. Tiden i Afrika var som bibellærer, administrator og præst.

Da de gik på pension, rejste de tilbage til USA, hvor børnene bor med deres familier. I Danmark bor Louis’ to brødre Ib og Bent Nielsen.

Nu hviler Louis til Frelseren kommer igen
Ære være Louis Nielsens minde.

Bent Nielsen