Anna Elisabeth Pedersen

Fødselsdag 27. August 1920 Dødsdag 24. Marts 2016

Anna blev født den 27. august 1920, og døde 95 år gammel den 24. marts. Anna blev bisat fra Silkeborg Adventistkirke fredag den 1. april.

Anna fik to børn Lizzie (gift Lundqvist) og Jørgen Pedersen. Hun efterlader sig også 3 børnebørn, Annette, Mikael og Karsten samt 5 oldebørn. I en alder af 33 år, den 21. august 1954, tager Anna en stor beslutning og bliver døbt af pastor Thorvald Kristensen og tilsluttet Syvende Dags Adventistkirken. Troen på Gud betød meget for Anna. Og hun udlevede sin tro også i sin hverdag. Anna var utrolig hjælpsom og havde et stort hjerte og et åbent hjem, som mange har nydt godt af. Hun var aktiv i kirken, blandt andet med Hjælpeaktion. Da kirken drev en bogbutik i Silkeborg arbejdede Anna også trofast der. Anna tog ofte på besøg hos fattige og trængte familier og havde gerne hjemmelavet mad med.

Annas liv var ikke altid let, men hun var altid taknemmelig. Hun glædede sig altid over sin familie og glædede sig i sin tro på Gud og i håbet om det evige liv. Anna kom på plejehjemmet Solgården, i Sjørslev, hvor hun levede sine sidste år. Lørdag d. 19. marts fik hun en hjerneblødning – og en lille uges tid efter sov Anna stille ind i døden. Hun vil blive savnet af familien og vil blive husket for hendes særlige personlighed. Vi ser frem til at møde Anna igen på opstandelsesdagen.

Ære være Anna Pedersens minde.

Lisbeth Nielsen