Inge Merete Martin

Pige- / drengenavn Frederiksen Fødselsdag 30. November 1941 Dødsdag 18. Februar 2016

Den 18. februar sov Inge Merete Martin (f. Frederiksen) ind på Southmead Hospital i Bristol, England.

Inge Merete blev født i Holte i 1942 som datter af Johanne og Karl A. Frederiksen, men havde det meste af sin opvækst på Vejlefjord, hvor faderen var en elsket lærer.

Efter afsluttet skolegang søgte Inge Merete til Skodsborg for at uddanne sig til fysioterapeut. I 1964 drog hun videre til Newbold College i England for at tage sprogkursus, og her mødte hun den unge teologi studerende Brian Martin. De blev gift i 1966 i Vejle Adventkirke og drog derpå tilbage til England og påbegyndte i 1967 fyrre års pastoral indsats i Sydengland.

Inge Merete blev mor til to piger, men fik som 28-årig cancer og måtte resten af livet kæmpe med sygdom og svaghed. Hendes vindende smil og praktiske sans skaffede hende, trods sygdommen, mange venner – og hun formåede også at holde kontakt med mange af sine gamle kammerater fra Danmark.

Ægtefællen Brian, døtrene Michelle og Lynette med familier, ligesom broderen Jørgen m. familie og søsteren Kirsten, savner naturligvis Inge Merete, men kan se frem til et glædesfyldt gensyn, når Jesus Kristus kommer igen.

Æret være Inge Merete Martins minde.

Walder Hartmann