Sonja Margot Møller

Fødselsdag 25. December 1925 Dødsdag 14. Oktober 2016

”Fra heden til klippeøen“ hedder det lille hæfte, Sonja skrev om sin barndom, ungdom og første ægteskab med Edgar Andersen, der døde alt for tidligt.
Rejsen begyndte den 25. december 1925. Sonja voksede op hos sine bedsteforældre, der var blandt de første adventister i Lille Nørlund, i hjemmet lige bagved den nuværende Adventistkirke.

Det var ikke en nem rejse, men Sonja var dygtig til at tilpasse sig og komme videre. Hun læste, inden hun kom i skole, og beretningen vidner om stor sparsommelighed og flid, og en pige der trives bedre i marken med hestene og det hårde arbejde end i køkkenet. Den åndelige interesse afsløres ved hendes udflugter til loftet for at læse gamle missionsberetninger, Tidens Tale og sabbatsskolens bibellektier.

Da Nanna Jensen kommer hjem fra Vejlefjord og fortæller, hvor dejligt der var, så ville Sonja også af sted, men det kunne ikke blive før, end roerne var kommet op. Her blev Sonja så døbt, og her fandt hun nøglen til klippeøen i Edgar Andersen. Fredag den 14. oktober sluttede den næsten 91 år lange rejse med et lille suk i en stol i eget hus i Allinge. Sonja var aktiv til det sidste, men som koblingen i hendes bil var hjertet slidt op.

Nu står hendes plads i kirken i Tejn tom, og hun vil blive savnet, indtil vi ser hende igen ved Kristi genkomst.

Sonja og Edgar efterlader 4 børn, Preben, Ady, Lissy og Ethel, 8 børnebørn og 16 oldebørn.

Æret være Sonja Margot Møllers minde!

Lehnart Falk