Reimer Ahnfeldt Andersen

Fødselsdag 3. maj 1951 Dødsdag 17. November 2016

Reimer Andersen fra Vejlefjord menighed sov stille ind i troen på sin frelser torsdag den 17. november efter en lang sygdomsperiode. Reimer blev begravet fra Vejlefjordkirken den 24. november. De mange mennesker, der var til stede, vidner om en afholdt mand.

Reimer blev født i Faurskov ved Randers den 3. maj 1951. Han havde sin barndom på Bornholm og sin ungdom på Vejlefjord. Reimer blev døbt af Kaj Pedersen, da han var 15 år.

Reimer blev uddannet som tømrer og fik en bronzemedalje til sin svendeprøve. Hans dygtighed fulgte ham gennem livet. Han var afholdt på arbejdspladserne, og der stod respekt om hans arbejde. I sin ungdom, lige efter sin uddannelse, var Reimer en kort tid på Grønland og hjalp gartner Hansen. Han tog også en tur til Færøerne, hvor han arbejdede en tid. Det var her, han fandt sin hustru Johanne.

Reimer og Johanne fik fire børn sammen: Nanna, Karen, Jonas og Niclas. Johanne døde for 3 år siden, så nu har de mistet både deres mor og far. Reimer, som var syg i flere år, havde dog kræfter til at være noget for dem. De kunne altid regne med, at deres far var der for at hjælpe. Der var sammenhold i familien.

Reimer viste sit kristne sindelag på mange måder. Han var meget afholdt af de mange unge, der kom i deres hjem. Der var plads til dem alle.

Nu hviler Reimer til Jesus kommer igen for at hente sine.

Æret være Reimers minde.

Bent Nielsen