Lizzie Neesgaard Jørgensen

Fødselsdag 4. November 1935 Dødsdag 31. December 2016

Lizzie Neesgaard Jørgensen døde på Søndervang i Faxe den 31. december 2016. Lizzie var født den 4. november 1935, og hun blev således 81 år.

Lizzie var vokset op i et adventisthjem og har hele sit liv været knyttet til adventistmenigheden. De fleste år boede hun med sin familie i og omkring Roskilde, og hun var medlem af Roskilde menighed indtil sin død.

Gennem sit liv fik Lizzie mange smertefulde oplevelser med bl.a. lange sygdomsperioder og en skilsmisse, men hendes tro på Gud og fællesskabet i menigheden var hende en stadig hjælp.

Senere blev Lizzie gift med Ib Jørgensen. De seneste år boede de i Højby ved Holbæk.

I sin bibel havde Lizzie markeret ordene fra Sl 71: ”Thi du er mit håb, o Herre! Fra min ungdom var Herren min tillid“, og i den tillid sov hun ind efter flere års kamp med kræftsygdom.

Også gennem de sidste års sygdom fandt Lizzie stor hjælp og glæde i tilliden til Gud og i venskabet med mange venner fra menigheden i Roskilde og Holbæk.

På grund af svigtende helbred flyttede Lizzie og Ib Jørgensen til Søndervang i Faxe i november 2016.

Det blev for Lizzie et kort ophold i Faxe, men hun glædede sig meget over de få uger, hun og Ib nåede at opleve med god pleje og tryghed.

Et stort følge af familie og venner mødtes i Adventkirken i Faxe, hvorfra Lizzie blev bisat den 10. januar 2017.

Æret være Lizzie Jørgensens minde

Carl-David Andreasen