Lea Jacobsen

Fødselsdag 14. April 1923 Dødsdag 5. Februar 2017

Søndag den 5. februar sov Lea stille ind i sit hjem ved Skålefjorden.

Lea blev født den 14. april 1923. Hun var den ældste af Augusta og Per Jacobsens 6 børn. Som 9-årig mistede hun sin far i et skibsforlis, og selv som gammel savnede hun ham.

Som ung tjente hun som pige i huset, indtil hun den 24. april 1948 blev gift med Richard Jacobsen. Efterhånden fyldtes deres hjem med 8 børn.

Lea holdt sit hjem pænt og velfungerende, selvom midlerne ofte var små. Harmonien blev dog afbrudt, da Richard døde kun 63 år gammel og blev lagt til hvile på sin egen fødselsdag.

Siden fik Lea muligheden for at undervise på Adventistskolen i Tórshavn. Lea elskede denne tid som støttelærer for børn med særlige behov og som håndarbejdslærer. Det var, som om hun endelig havde fundet sin rette hylde.

Lea var glad for at læse, og det var da også læsningen af Den Store Strid, der var medvirkende til, at hun blev syvendedags adventist. Hun elskede at læse i Bibelen, og det var tungt for hende, da synet ikke længere tillod hende denne glæde. Lea havde et nært forhold til sin frelser.

Hun led ikke af sygdom i sin alderdom, men langsomt blev kræfterne mindre. Lea efterlader sig en stor familie, som hun ser frem til at møde igen, når Gud kalder hende frem fra graven. Lea havde fred med sin Gud og så frem til det evige liv.

Æret være Lea Jacobsens minde.

Allan Falk