Karen Margrethe Slot

Fødselsdag 22. Juni 1923 Dødsdag 9. Februar 2017

Karen Margrethe Slot er stille sovet ind i troen på sin Frelser på plejecentret Solbakken den 9. februar og blev bisat fra Randers Adventkirke den 16. februar. Karen blev født i Vendsyssel i Skæve sogn den 22. juni 1923. Her voksede hun op i et kristent hjem og var flittig og hjælpsom. Hænderne sad på hende som de skulle, og med hendes dygtighed var hun en skattet medhjælper.

Karen mødte Alfred Nielsen, som hun giftede sig med i 1944. Hun blev døbt af pastor I.W. Christiansen og optaget i Østervrå SDA menighed den 24. maj 1948. Karen og Alfred boede mest i Vendsyssel, bl.a. drev de plejehjemmet Stenskilde, og før det boede de en tid ved Karlebo, Sjælland. De fik 7 børn.

Efter 49 års ægteskab blev Karen enke, men hun havde deres 7 børn med deres familier. En tid var hun alene, men i slutningen af 1997 blev hun og Anders Slot gift. De flyttede til Solbakken i 2005, men siden 2009 var Karen alene igen. Hun var altid at finde til andagter på hjemmet og til gudstjeneste i kirken.

Hun elskede sine børn, svigerbørn, børnebørn og oldebørn, sin Frelser og adventmenigheden. Nu sover hun trygt indtil Livgiveren kalder hende til sig på den store opstandelsesdag.

Æret være Karen Margrethe Slots minde.

John Pedersen