Lars Bastrup Jeppesen

Fødselsdag 11. September 1954 Dødsdag 11. Februar 2017

Lars Bastrup Jeppesen åndede stille ud på Arresødal Hospice den 11. februar 2017. Lars var eneste barn af Margit og Arne Jeppesen, født den 11. september 1954 i København.

Det var i Adventkirken på Svanevej, at de første frø blev sået til den tro, der senere skulle vokse sig stærk og dyb. Lars blev døbt af Gunnar Dam Asholm på Vejlefjordskolen den 14. december 1968.

Efter en skilsmisse og nogle år væk fra troen, blev den igen vakt til live, og Lars blev aktiv på Svanevej, hvor han mødte Janet (f. Kristensen), som han giftede sig med.

Lars og Janet var med til at stifte Lyngby menighed og var aktive der i mange år, indtil de flyttede deres medlemskab til Cafékirken. Der vil vi savne Lars, som var en varm og samlende person, der elskede forbønstjenesten, og som ofte styrede lydanlægget.

For Lars var troen ikke kompliceret, overfladisk eller besværlig, men ligetil, dyb og klippefast. Det var Lars’ inderlige ønske, at alle omkring ham skulle få lov til at opleve den glæde, der er i at tro på en kærlig Gud, der elsker os på trods af vores synd. Derfor havde Lars også selv valgt flere bibeltekster, der netop fremhævede dette, til bisættelsen fra Nærum Adventistkirke den 19. februar 2017.

Lars efterlader sig et stort savn hos mange, men især hos sin mor, Margit, sin kone Janet, sine fire børn, Allan, Jan, Nette og Timo med familier samt fem børnebørn.

Vi glæder os til gensynet med Lars.

Anne-May Müller