Inger Garland

Fødselsdag 23. April 1937 Dødsdag 21. August 2017

Inger Garland, Næstved Menighed, sov stille ind i troen på opstandelsen den 21. august 2017 på Hospicegården Filadelfia i Dianalund efter kort tids sygeleje. Inger blev født i Svelvik ved Drammen i Norge den 23. april 1937 og voksede op i en familie med 3 søskende.

Som voksen rejste Inger med sin familie til Danmark i 1962. Familien bosatte sig i Næstved, hvor hendes mand arbejdede som tandlæge. Inger var aktiv i menigheden, og efter at hun i 2001 blev alene, lagde hun alle kræfter i Næstved menighed. Hun var en hovedstøtte, som andre naturligt samlede sig om. Hendes glade smil, oprejste ryg og klare meninger var noget som enhver, både i og udenfor menigheden, respekterede.

Hendes eneste datter, Cate, rejste som ung til USA for at besøge nogle venner, men endte med at tage uddannelse og bosætte sig der. Inger blev derfor langt mere international end mange andre af hendes barndomsvenner i Svelvik. Hun kom specielt til at elske familiens lille sted på Hawaii, hvor familien om en kort tid vil have en speciel mindestund for Inger.

Inger nåede at fejre sin 80 års fødselsdag, hvor datteren Cate og hendes søn Erik overraskede hende med et uventet besøg fra USA. Dette var et stort øjeblik for Inger. Inger blev til det sidste besøgt af mange venner, og hun udtrykte under hele forløbet en klippefast tro på opstandelsen og havde en fred, som man tydelig kunne mærke. Hun efterlader datteren Cate og hendes familie.

Vi ser frem til dagen, hvor Inger igen skal åbne sine øjne og lyser fred over hendes minde.

Jan-Gunnar Wold