Richard Emil Pedersen

Fødselsdag 1. Oktober 1941 Dødsdag 12. Oktober 2017

Richard Emil Pedersen sov ind på Herlev hospital torsdag den 12. oktober. Herefter sagde den nærmeste familie og venner et sidste farvel ved bisættelsen i Herlev hospitalskapel fredag den 20. oktober.

Richard blev født i Store Spjellerup i 1941 og nåede netop at blive 76 år. Richard var en ud af en børneflok på tre i Ruth og Jens Peder Pedersens hjem med broderen Gunnar, der sov ind for 10 år siden og så hans søster, Esther.

Richard gik på Adventistskolen i Nærum, og som ung blev Richard meget interesseret i Bibelen og læste flittigt og ivrigt i Bibelen. Richard blev døbt i 1955 af Johannes Jensen.

Richard var, som de efterladte udtrykker det, sin egen. Richard blev i ungdommen, som i hele livet, mødt af nogle skuffelser, hvorfor Richard i mange år ikke er kommet i menigheden. Men han bevarede den personlige tro på Gud.

Da Richard til sidst blev meget syg, ønskede han at få besøg af en adventistpræst, hvorfor Michael Bidstrup besøgte ham og læste i Bibelen med ham. Og også her, under indlæggelsen, kunne Richard modtage familiens kærlighed og omsorg. Richard efterlader sig sin hustru Grethe, datteren Anette og mand, stedsønnen Brian og to børnebørn.

Richard sov ind i troen på Gud, rolig og afklaret, med håbet om opstandelsen, hvor dette livs sorger, skuffelser og sygdom skal efterlades i graven, og vi skal leve et nyt evigt liv sammen med Kristus.

Æret være Richard Emil Pedersens minde.

René Bidstrup