Ingeborg Lovise Falk-Nielsen

Fødselsdag 20. Januar 1919 Dødsdag 9. November 2017

Ingeborg blev født i Jerslev den 20. januar 1919. Ingeborg voksede op i et adventisthjem, hvor troen blev taget alvorligt. Ingeborg gik 7 år i menighedsskolen i Jerslev og arbejdede derefter i to år med børnepasning hos naboer, men boede hjemme.

Da hun rejste hjemmefra, tog hun til Skodsborg Badesanatorium. Hun begyndte som stuepige og kom senere på kontoret, blev receptionist og telefonpasser. I første halvdel af 40’erne blev hun uddannet fysioterapeut. Her mødte hun Arne, og da de var færdiguddannede, giftede de sig den 12. januar 1946. Først virkede de i Malmø et par år, derefter på Skodsborg Badesanatorium. I begyndelsen af 1950 rejste de til Odense, hvor de boede i godt 20 år, hvor Ingeborg arbejde som fysioterapeut, hustru og mor. Her havde de den glæde at få fire børn, Solveig, Erling, Kjeld og Kirsten.

I 1970 rejste de til Skodsborg Badesanatorium, hvor Arne skulle være direktør. Nogle år senere til Faxe for som bestyrerpar at opstarte det nye plejehjem, Søndervang. Tilbage igen til Skodsborg indtil de i 1989 valgte pensionisttilværelsen og boede to år i Ølstykke og herfra tog til Moss i Norge, hvor de fortsat virkede som fysioterapeuter ca. 15 år. Omkring 2006 flyttede de til Solbakken, Randers. Her mistede Ingeborg Arne for godt fire år siden, og torsdag morgen den 9. november sov hun stille ind i troen på sin frelser. Bisættelsen fandt sted onsdag den 15. november fra Adventkirken i Randers.

Nu hviler hun i tillid til, at frelseren kalder hende til sig på den store opstandelsesdag. 

Æret være Ingeborg Falk-Nielsens minde.

John Pedersen