Lila Ottosen

Fødselsdag 27. April 1924 Dødsdag 5. Januar 2018

Lila Ottosen fra Nærum menighed døde i sit hjem på Lions Park Plejecenter i Nærum den 5. januar 2018. Lila blev født den 27. april 1924 og blev således næsten 94 år.

Lila, født Bacher, voksede op på Amager sammen med sine 3 søskende, Georg, Edward og Karen. Allerede da Lila var 7 år, mistede hun sin far. Blot 10 år senere døde moderen, så Lila oplevede allerede fra barneårene, at livet kan være barskt. Lilas mor og mormor blev adventister, og i samme beslutning fulgte siden Lila og hendes bror Georg, en beslutning, som siden knyttede de to søskende stærkt resten af livet.

Lila uddannede sig til ergoterapeut, og med den uddannelse oprettede hun senere beskæftigelsesterapien på Skodsborg Badesanatorium. Siden fulgte andre opgaver på sanatoriet: leder af spisestuen og assistent hos sin bror Georg på inspektørkontoret. De sidste arbejdsår arbejde hun i bookingen af patienter på hospitalsafdelingen. 

Lila blev i 1963 gift med Carl-David Ottosen. Carl-David døde i 2006 efter længere tids sygdom.

Ved afskeden i Adventkirken i Nærum mindedes vi Lila som et menneske, der efterlod meget smukke spor i sit liv. I familien og blandt mange venner vil hun blive husket for sin store interesse og omsorg, for hjælpsomhed og betænksomhed, for varme og nærvær. Alle følte sig godt tilpas, bemærket og accepteret i hendes selskab.

”Jeg er klar til at møde min Gud,“ sagde Lila til en veninde for nylig, og med de ord kunne vi tage afsked med Lila.

Æret være hendes minde.

Carl-David Andreasen