Inger Knudgaard

Fødselsdag 1. Januar 1950 Dødsdag 5. Februar 2018

Inger Knudgaard fra Nyborg menighed sov ind den 5. februar, 68 år gammel. Hun var et af de mest positive mennesker, vi har kendt. Altid optaget af at gøre godt for andre. 

Inger døjede med adskillige medfødte skavanker, som indbyrdes forstærkede hinanden, så hun tidligt måtte træde ud af arbejdsmarkedet. Men det betød ikke, at hun lå på den lade side. Hun fik ingen børn selv, men blev til gengæld næsten som en mor for sin søsters børn.

Trods sit hørehandicap og andre handicaps kunne Inger tale med alle, sprede solskin og glæde ved sin måde at være på. Hun tænkte kun godt om andre og rugede aldrig over fornærmelser. 

Livet igennem var Inger en oprigtigt troende kristen. Et sammenfald af omstændigheder førte i sin tid til, at hun sammen med sin mand, Harald, begyndte at komme i Adventkirken i Nyborg, hvor pastor John Rasmussen kom ind i billedet. I 1991 blev de begge døbt og optaget i menigheden, hvor de lige siden har været trofaste medlemmer. I flere år gjorde Inger en stor indsats i kirkens velfærdsarbejde. 

Skønt sygdommen – sygdommene – forværredes, forblev hun klar til det sidste. Inger fik den bortgang, hun selv havde ønsket, uden smerter. 

Bisættelsen fandt sted den 12. februar fra Adventkirken i Nyborg. En fyldt kirke og et væld af blomster vidnede om, hvilket elsket og respekteret menneske hun var. Foruden sin mand efterlader hun sin mor, sine søskende og deres familier. 

Æret være Inger Knudgaards minde! 

Aage Andersen