Birgitte Sidelmann

Fødselsdag 14. Januar 1919 Dødsdag 15. Februar 2018

Efter et langt liv er et jordisk kapitel slut, men evigheden venter. Det var det store håb, Birgitte levede og døde på.

Birgitte sov stille ind på Ældre-centret i Østervrå torsdag morgen den 15. februar efter sin 99 års fødselsdag måneden forinden. Birgitte Sidelmann blev født den 14. januar 1919 i Jerslev som den ældste af to piger. Her voksede hun op i et kristent hjem, hvor forældrene var adventister. Birgitte fandt sit åndelige ståsted i adventistkirken. Hun blev døbt den 19. maj 1935 af pastor Axel Varmer.

Birgitte havde sin skolegang i Jerslev og senere på Vejlefjord, hvorefter hun tog til Skodsborg og fik sin uddannelse som fysioterapeut. I 1946 flyttede hun tilbage til Jerslev, købte hus og indrettede en klinik. I det samme år blev hun gift, og de følgende år blev familien forøget med to piger, Diana og Liljan, og så en lillebror, Bjarne.

I 1991 trak Birgitte sig fra arbejdsmarkedet, hun solgte hus og klinik og flyttede til Østervrå, hvor hun boede til sin død. To ting fyldte meget i hendes liv. Som det ene børn, børnebørn og oldebørn, hendes største ønske for dem alle var et godt liv. Og herudover var det Kristi genkomst, der optog hende meget, så emnet blev ofte bragt på bane.

Birgitte Sidelmann efterlader sig tre børn, seks børnebørn og seks oldebørn.

Æret være Birgittes minde.

Roland Laibjørn