Irma Grethe Kronstedt

Fødselsdag 25. Juni 1925 Dødsdag 16. Februar 2018

Efter et langt liv sov vores faster Irma Grethe Kronstedt stille ind på Hjørring Sygehus den 16. februar, 92 år gammel. Irma blev født den 25. juni 1925 i Nykøbing Mors, hvor forældrene Elisabeth og Christian Thortzen havde Lysbadeanstalt. Året efter kom hendes lillebror Erik til verden. Familien flyttede til Grindsted og nogle år senere til Hjørring, hvor hun havde sine barndoms – og ungdomsår.

Irma rejste til København for at tage uddannelse som fodplejer, som hun udnyttede til gavn for beboerne på Ebberødgård – senere Svaneparken i Birkerød. I København mødte hun Helge Kronstedt, som hun blev gift med. Sidste år oplevede de at fejre diamantbryllup.

Vi har altid nydt at komme i deres åbne og gæstfrie hjem – først i Herlev, senere Birkerød og de sidste mange år i Hjørring. Det har betydet rigtig meget for os. Der er nu en stor tom plads for både Helge, os og vores familier.

Irma har været en trofast del af Hjørring menighed, indtil kræfterne svigtede. Vores kære faster havde en stærk tro på Guds hjælp og nærvær i hverdagen. Hun så frem til Jesu genkomst og det evige liv. 

Æret være vores fasters minde.

Vibeke og Grethe Thortzen