Adolf Jonsson

Fødselsdag 11. Oktober 1918 Dødsdag 20. Marts 2018

Adolf Jonsson sov stille ind tirsdag den 20. marts 2018, 99 år gammel. Adolf blev født den 11. oktober 1918 i Reykjavik på Island.

Allerede fra barndommen blev adventtroen meget vigtig for ham. Hans forældre var nogle af de første, som tog imod Syvende Dags Adventist budskabet på Island. Adolf blev døbt, da han var 15 år gammel. De fleste, som kendte ham, vidste, hvad han troede på, da han altid var meget ivrig efter at fortælle om sin tro til andre.

Han flyttede til Danmark lige før Anden Verdenskrig brød ud, kun 20 år gammel. Han kom til at studere lidt på Vejlefordskolen, og i fritiden solgte han bøger. Senere arbejdede han som gartner på Skodsborg Badesanatorium, hvor han traf sin fremtidige hustru, Gurli Christensen, som studerede fysioterapi. De blev gift i november 1945 og flyttede den samme måned til Island.

Dog flyttede de tilbage til Danmark i 1991, hvor de boede de sidste år i Faxe, indtil Gurli døde i 1998. Derefter blev Adolf medlem i kirken på Svanevej og så sidst i International Church Copenhagen menigheden.

Adolfs største ønske for sine børn og børnebørn var et godt liv, hvor de ville acceptere Jesus som deres personlige frelser. Og herudover var det Kristi genkomst, der optog ham meget, så emnet blev ofte bragt på bane.

Adolf efterlader sig to børn, ni børnebørn og atten oldebørn.

Æret være fars minde.
Villy Adolfsson og Heidur Adolfsdottir