George Cupit

Fødselsdag 10. Juni 1935 Dødsdag 4. November 2013

George Cupit, Aalborg menighed, sov ind i dødens søvn på sin bopæl mandag d. 4. november og blev bisat d. 9. november 2013 fra Arden Kirke under deltagelse af familie og venner.

George Cupit blev født i Liverpool d. 10. juni 1935. Efter endt skolegang kom han i lære som blikkenslager. Han var aldrig bange for at lære nyt og havde en tro på, at han nok kunne klare de opgaver, han mødte. Han uddannede sig også til murer og bademester, men gik ikke af vejen for andre opgaver.

Som ung var han 3 år ved militæret. Han var indlagt på et hospital i Basingstoke i Sydengland, hvor han mødte en dansk sygeplejerske. Hendes venlighed og pleje slap han ikke så længe, han levede. Frida og George blev gift d. 29.juli 1956. De fik en datter – Joyce + to børnebørn. Han forlod militæret, flyttede til Danmark og boede i Thisted godt 13 år. De flyttede til Arden, hvor han arbejdede med sine uddannelser. Det var her han kom i forbindelse med SDA gennem Korrespondanceskolen, som han værdsatte meget. Og det var her at undertegnede mødte ham i begyndelsen af 1990’erne. 

George var hyggelig at besøge. Han læste meget – og kunne derfor drøfte og diskutere mange ting. Han blev døbt i Aalborg d. 1. April 1995 af undertegnede. I de senere år har helbredet svigtet, men når han ikke rigtig kunne komme ud, så læste han meget eller så religiøse udsendelser på TV (Hope Channel og LifeStyleTV), fodbold eller naturprogrammer. Han var trods handicap en livlig person. Han hviler nu indtil Frelseren kommer og kalder ham til sig.

Vi lyser fred over hans minde.

 

 Skrevet af John Pedersen