Johanne Andersen

Fødselsdag 3. Juli 1957 Dødsdag 19. November 2013

Vejlefjord menighed har mistet et kært medlem, Johanne Andersen, tirsdag d. 19 nov. 2013. Hun sov ind i troen på, at hun skulle møde sin Frelser igen.

Johanne blev kun 56 år, hun blev født 3. juli 1957 i Frederikshavn. For et halvt år siden fik hun at vide, at hun havde cancer, og at der ikke var store udsigter til helbredelse.

Hendes mand Reimer mistede en elsket hustru, og de fire børn, Niclas, Jonas, Nanna og Karen, mistede en elsket mor. Det var et stort tab for familien. At miste en kær er altid svært, det kræver sin tid at komme sig over savnet.

Vi kan se tilbage på et menneske, der har levet et liv for sin familie og for mange andre. Som barn gik hun på Østervrå menighedsskole, senere fire år på Vejlefjord, hvor Johanne også blev døbt. Hun fik også et år på Newbold College, og derefter fik hun sin studentereksamen i 1980. Hun var lærer på Færøerne i to år, og derefter læste hun på Jelling Seminarium.

Johanne var i 25 år dagplejemor i Hyrup, men hun var meget glad for at komme til Vejlefjord for at arbejde for og med de unge. Desværre blev det kun til 2 år, da hendes liv blev så kort. Men i hele hendes tid har hun virket for familien og for andre. I Johanne og Reimers hjem var der hjertevarme og hjerterum. Johannes liv og arbejde for andre blev velkendt på den egn, hvor hun boede. Johanne havde en energi og et overskud af kærlighed til andre, Johanne viste hvad praktisk kristendom var.

Hendes tro på Gud viste, at hun troede på en evighed hos Gud. Nu hviler Johanne på Daugård kirkegård til Jesus kommer igen.

Ære være Johannes minde.

 

 Skrevet af Bent Nielsen